Ønsker du å bli sterkere og bedre teknisk?

Personlig Trening i Gruppe STERK er timen for deg som har et mål om økt styrke og bedre teknisk utførelse av baseøvelser.

Intensiteten på selve timen er roligere og med lengre pauser, men det vil ikke si at man ikke blir sliten selv om - bare på en litt annen måte.

Vi kjører det samme styrkeprogrammet med enkle, men gode basisøvelser på hele kroppen i en periode på 6-8 uker. Jeg satser på at vi skal rekke to ulike program før jul. Vi logger øktene hver gang, og på denne måten skal vi kunne måle fremgang og progresjon.

Vi kommer nok til å jobbe mye to og to, men man er ikke avhengig av hverandre, bare jobbe sammen på stasjonene for å få til en mest mulig effektiv gjennomføring på den tiden vi har til rådighet.

Det er ingen krav for hvem som kan delta på denne timen, men du bør ha trent en del styrketrening før og ha litt av grunnteknikkene i kroppen. Men vi skal som sagt jobbe med terping på teknikk og det er maks 8 plasser på gruppa, så alle vil få ekstra god veiledning av meg.

For å oppnå målet med denne timen, bør man komme så ofte man kan og trene jevnt gjennom hele semesteret. Dette er heller ingen gunstig time å bare hoppe inn på for å ta igjen tapte timer, dessverre.

Det er p.d.d 3 ledig plasser!